Formule 1: “Verrassende wijndegustatie aan huis”


Vanaf 6 personen verzorgen wij aan huis een verrassende wijndegustatie, waarbij u samen met vrienden, collega’s of familie van begin tot einde zintuiglijk kan genieten van unieke pareltjes geselecteerd bij kleine wijnboeren over de hele wereld. We starten de avond met een sprankelend aperitief, om daarna verschillende witte wijnen en rode wijnen te degusteren.

Degustatie van 8 wijnen. Prijs per persoon: 15 euro

Indien een persoon een aankoop achteraf de degustatie doet vanaf 150 euro, krijgt hij zijn deelnamegeld terug. Dus een korting van 15 euro.

Formule 2: “De selectie van de epicurist”


Epicuristen streven naar het bekomen van een optimale gelukstoestand over een zo lang mogelijke tijd door zoveel mogelijk te genieten van het leven. Deze formule houdt in dat uw gezelschap (minimaal 8 pers.) uit ons uitgebreid assortiment zelf een selectie doet. Iedere deelnemer kiest een fles en laat zo iedereen genieten van zijn of haar keuze.

Aantal wijnen afhankelijk van het aantal deelnemers.

Prijs per persoon: Berekend per fles.

Neem contact met ons op voor een overzicht van ons assortiment en onze aangepaste degustatieprijzen per fles.

Formule 3: “Verrassende wijndegustatie aan huis met wine-foodpairing”


Vanaf 8 personen verzorgen wij aan huis een verrassende wijndegustatie, waarbij u samen met vrienden, collega’s of familie van begin tot einde zintuiglijk kan genieten van unieke pareltjes geselecteerd bij kleine wijnboeren over de hele wereld. We starten de avond met een sprankelend aperitief, om daarna verschillende witte wijnen en rode wijnen te degusteren. Bij elke wijn laten we u kennis maken met kazen die hét perfecte huwelijk vormen met de geselecteerde wijn.

Degustatie van 8 wijnen & 8 kazen. Prijs per persoon: 30 euro

Indien 6-7 personen: Degustatie van 8 wijnen & 8 kazen. Prijs per persoon: 35 euro

Indien een persoon een aankoop achteraf de degustatie doet vanaf 150 euro, krijgt hij een korting van 15 euro.

Formule 4: “De selectie van de epicurist met wine-foodpairing”


Epicuristen streven naar het bekomen van een optimale gelukstoestand over een zo lang mogelijke tijd door zoveel mogelijk te genieten van het leven. Deze formule houdt in dat uw gezelschap (minimaal 8 pers.) uit ons uitgebreid assortiment zelf een selectie doet. Iedere deelnemer kiest een fles en laat zo iedereen genieten van zijn of haar keuze. Bij elke wijn laten we u kennis maken met kazen die hét perfecte huwelijk vormen met de geselecteerde wijn.

Aantal wijnen en kazen afhankelijk van het aantal deelnemers.

Prijs per persoon: Berekend per fles & aantal kazen.

Neem contact met ons op voor een overzicht van ons assortiment en onze aangepaste degustatieprijzen per fles.


“KOPEN AAN HUIS”


We komen ook aan huis om je te laten proeven uit ons wijnassortiment, zonder een evenement aan te koppelen. Aanzie het als de winkel die aan je deur komt!

Je kan voor 5 euro/persoon drie wijnen proeven naar keuze. Als je wijn koopt, wordt dit bedrag uiteraard in mindering gebracht.

Wenst u meer info over onze diensten of wil u graag een avond organiseren? Neem dan vrijblijvend verder contact met ons op en we zorgen samen met u en uw vrienden voor een onvergetelijke avond! PS: U wilt een avond organiseren, maar vindt geen locatie? Geen probleem, tot 8 personen ontvangen wij u graag in Gent!