FORMULE 1: “VERRASSENDE WIJNDEGUSTATIE AAN HUIS”

Vanaf 6 personen verzorgen wij aan huis een verrassende wijndegustatie, waarbij u samen met vrienden, collega’s of familie van begin tot einde zintuiglijk kan genieten van unieke pareltjes geselecteerd bij kleine wijnboeren over de hele wereld. We starten de avond met een sprankelend aperitief, om daarna verschillende witte wijnen en rode wijnen te degusteren.
Degustatie van 8 wijnen. Prijs per persoon: 20 euro
Indien een persoon een aankoop achteraf de degustatie doet vanaf 200 euro, krijgt hij zijn deelnamegeld terug. Dus een korting van 20 euro.

FORMULE 2: “VERRASSENDE WIJNDEGUSTATIE AAN HUIS MET WINE-CHEESEPAIRING”

Vanaf 8 personen verzorgen wij aan huis een verrassende wijndegustatie, waarbij u samen met vrienden, collega’s of familie van begin tot einde zintuiglijk kan genieten van unieke pareltjes geselecteerd bij kleine wijnboeren over de hele wereld. We starten de avond met een sprankelend aperitief, om daarna verschillende witte wijnen en rode wijnen te degusteren. Bij elke wijn laten we u kennis maken met kazen die hét perfecte huwelijk vormen met de geselecteerde wijn.
Degustatie van 8 wijnen & 8 kazen. Prijs per persoon: 40 euro
Indien 6-7 personen: Degustatie van 8 wijnen & 8 kazen. Prijs per persoon: 45 euro
Indien een persoon een aankoop achteraf de degustatie doet vanaf 200 euro, krijgt hij een korting van 20 euro.

Wenst u meer info over onze diensten of wil u graag een avond organiseren? Neem dan vrijblijvend verder contact met ons op en we zorgen samen met u en uw vrienden voor een onvergetelijke avond!

Wij zijn afkomstig uit Halle en rekenen een transportvergoeding aan van € 0,36/km. Indien de tasting binnen Groot Halle valt, rekenen we uiteraard geen transportvergoeding aan.